Architectuur die mij boeit staat niet alleen in verbinding tot het individu waarvoor het wordt geplaatst, ook tot de omgeving en de passant. Ik wil aan de slag gaan met het idee een gebouw te ontwerpen dat tijdloos blijft. Dit zou ik doen door een balans te zoeken tussen design, duurzaamheid en comfort. De product designer die nog steeds in mij zit, zal altijd op zoek gaan naar een alternatief om problemen op een zo efficiënt mogelijke manier op te lossen. Ook de leergierigheid en de passie voor het ontdekken en bijsturen van stijlen gaan hiermee gepaard.

Naast architectuur doe ik ook visual design. Ik maak etiketten van bierflessen en ciders. Het is een hobby die zich ontwikkelde naar een passie. Deze kennis pas ik graag toe in de architectuurwereld. Bij het opmaken van posters, gebruik ik mijn visuele skills om zo een mooie opmaak te maken.

Naast visual design ben ik ook afgestudeerd als product designer. Hier leerde ik ontwerpen op een hele creatieve manier. In product design is de sky de limit. Het creatieve proces van ontwerpen is bij mij ontwikkeld in deze opleiding. Deze pas ik ook toe in het ontwerpen van gebouwen, maar ook het ontwerpen van bouwknopen.

Ontwerp watertafel MILO
Ontwerp kleding sondevoeding
Ontwerp moderne kurkentrekker

Contact me